Er ontstaat iets magisch…

Beste vrienden in Nederland,

Onze samenleving lijkt steeds kwetsbaarder te worden — aan alle kanten van het spectrum proberen extremisten een wig te drijven in onze samenleving. En hun angst zou zomaar de uitkomst van onze verkiezingen kunnen beïnvloeden. Maar… er is iets magisch aan het ontstaan: dit weekend lopen duizenden Avaazers — van alle politieke kleuren — mee in een betoging voor een verenigd Nederland.

Wij hopen dat iedereen meeloopt — zodat we aan alle Nederlanders kunnen laten zien dat we een sterk land zijn: trots, solidair en tolerant. En dat we ons niet laten verdelen door mensen die wantrouwen prediken jegens een ieder die er anders uitziet, tot een andere god bidt, of een andere taal spreekt. Klik hier om je aan te melden — voor één Nederland.

Waneer: zaterdag 11 maart, 12:30
Waar: De Dam, Amsterdam

Met een enorme Woman’s March voor één Nederland zouden wij het startschot kunnen geven voor de verkiezing van een kabinet dat ons verenigt in plaats van verdeelt! Wij gaan de straat op om iedereen in Nederland te laten zien dat hun stem wel degelijk een verschil maakt. En dat er veel op het spel staat: alles wat ons land zo mooi maakt.

Laten we komende zaterdag allemaal meelopen, voor één Nederland — Klik hieronder om je aan te melden:

https://secure.avaaz.org/campaign/nl/rsvp_womens_march_amsterdam/?beGnVkb&v=89735&cl=12068514426&_checksum=20a23f18dd03e0ba19ae9b4ac77b29587194421514015808f0c79834e653fa0b

Met hoop en vastberadenheid,

Anneke, Lisa, Christoph, Mike, Alice, Daniel en het hele Avaaz-team

Avaaz is een internationaal campagnenetwerk van 44 miljoen mensen en streeft ernaar dat internationale besluitvorming wordt bepaald door inzichten en waarden van de wereldbevolking. (“Avaaz” betekent “stem” of “lied” in veel talen.) Avaaz heeft leden in alle landen van de wereld; ons team is verspreid over 18 landen in 6 werelddelen en werkt in 17 talen. Lees meer over de grootste campagnes van Avaaz hier, of volg ons op Facebook of Twitter.

Jij bent lid geworden van de Avaaz-beweging toen je deelnam aan “Europa: Stop de olifantenslachting!” op 2016-07-12 met buitendamjohan@gmail.com, en je ontvangt dit soort berichten sindsdien.
Zorg dat avaaz@avaaz.org in jouw adresboek staat om er zeker van te zijn dat Avaaz jouw inbox bereikt. Om je emailadres, de taal of andere gegevens te wijzigen, kan je contact opnemen via dit formulier, of klik hier om je uit te schrijven.

Om contact met Avaaz op te nemen, beantwoord deze email niet, maar stuur een bericht via http://www.avaaz.org/nl/contact of bel ons (in het Engels) op +1 888 922 8229 (VS).

Advertenties

2 gedachtes over “Er ontstaat iets magisch…

 1. Op reactie van Avaaz wil ik het volgende tegen Premier Rutte zeggen.

  Stemmen werven bij Ned Turken en Turks Nederlanders in Nederland door een Turkse deligatie.

  6 maart 2017

  Aan Premier Rutte,

  Premier Rutte ik zo u willen vragen de wervings- campagne om te stemmen voor de situatie in het vaderland van Ned Turken en Turks Nederlanders omdat door te laten gaan.

  Nederland zelf voert voor de verkiezingen ook campagne om Nederlanders in Den Vreemde te vragen en gelegenheid te geven om te stemmen. Met 1 verschil u komt niet met een delegatie van regerings- leden naar de landen toe waar Nederlanders wonen. Trouwens U maakt een grote kans dat u niet toegelaten word in een vreemd land.

  Ik denk dat u begrijpt dat zo een actie niet getuigt van fatsoenlijkheid en respect.

  Stemmen voor de Baas in Turkije.

  Als u deze bijeenkomst toelaat, dan doet u het op de juiste manier dan weet u dat u met Turkse nationalisten te maken heeft. Het zou goed zijn om deze mensen te registreren voor ze deelnemen. Deze mensen hebben Nederlandse burgerschap en respecteren daarmee de democratie.

  Als men op de baas gaan stemmen van Turkije, en dus een stem geeft voor een dictatuur in Turkije weet u op dat moment waar de loyaliteit van deze personen voor staan.

  Dan krijgt u meer inzicht wat er gaande is binnen de Turkse gemeenschap in Nederland. Dat is voor Ned Turken en Turks Nederlanders die mogelijk minder nationalisaties zijn ook prettige om te weten wie zich afscheidig houden van de Nederlandse maatschappij. Maar het kan ook zo zijn dat het op een enorme teleurstelling aankomt. Omdat men in Den Haag er vanuit gaat dat de meeste Ned Turken en Turkse Nederlanders voor Nederland en zijn democratie kiezen. Daarom een Turkse bijeenkomst toelaten schept ook meer transparantie. Wat alleen maar beter is om te anticiperen in de toekomst.

  1. Als Nederlanders niet reageren op het briefje dat voor M.Rutte bestemd is wat moet er dan nog van Nederland terecht komen? Nederlanders zijn slap als je over het wij gevoel spreekt.

   De maatschappij is aan het ontbillijken met minder rechtschapenheid en beschaafdheid. Het land splijt daardoor in stukken. Daarin tegen respect voor Turken die hebben dat wij gevoel wel. Maar je kunt je afvragen waarom men dat heeft. Wat bezield deze nationalisten.

   Turkije heeft hen niets gebracht in het verleden dan alleen armoede. Om die redenen zijn ze naar Nederland gekomen voor een beter leven. Heden leeft de eerste 2de en derde generatie Turken in Nederland zijn dus op papier Nederlanders.

   Nu leven ze in een vrij en rijk land en gaan op een dictator stemmen??
   Voor een dictatuur zijn,- “en in Nederland wonen”. Dat staat haaks op mekaar. Je moet je afvragen waarom deze mensen in Nederland wonen. Als de Nederlandse regering niet optijd ingrijpt loopt het in de toekomst uit de hand.

   Wat opvalt is het gruwelijke geweld van moslims in de wereld en anderzijds moslims in Nederland in hun slachtoffer rol. Die zelfde slachtoffers willen wel een regiem in Turkije. Wat bezield Turken die in hun land wonen en Turken die buiten Turkije wonen om onder de knoet van een regime te willen leven. Of loyaal te zijn aan een regiem die mensen rechten schend. Zeer verontrustend voor landen in Europa waar zeer veel moslims wonen. Het zal in de toekomst uitwijzen hoeveel moslims loyaal zijn en hun neuzen de zelfde kant opwijzen dus loyaal zijn met burgers en regeringen in de landen waar ze wonen.

   Met vriendelijke groet
   J.Buitendam

   Reactie VVD: Wij kijken ook met verbazing naar dit referendum, Johan. ^G

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s