Dienuwesuidafrika.blogspot.com over Nobel-prijs-winnaar Nelson Mandela.

NED VLAGGGGGG       v z africaaaaaaa

Word het niet eens tijd dat Nederland de handen voor de ogen weg doet. En de werkelijkheid erkend van de gruwelijke barbaarse slachtingen op blanke boeren. Is het niet de hoogste tijd om op diplomatieke wijze met Zuid Afrika afspraken te maken om deze slachtingen te doen stoppen. Nederland moet zijn verantwoordelijkheid nemen.

Klik op deze link https://onrecht.wordpress.com/2011/11/04/nelson-mandela-is-een-nobel-prijs-winnaar-voor-de-vrede-maar-hij-zingt-over-het-doden-van-blanke-zuid-afrikanen/

Zins het stoppen van de  apartheid zijn vele blanken boeren van Nederlandse en Engelse afkomst afgeslacht in Zuid Afrika. De in Zuid-Afrika woonachtige Nederlander die vrijdag werd vermoord bij een roofoverval in zijn woning, is eenmaal gestoken met een scherp voorwerp. De politie is een grootschalig onderzoek gestart, zegt woordvoerder Gerald Sedibe tegen deze krant.


De vrouw van de vermoorde Peter van Es (55) verklaarde gisteren vanuit Zuid-Afrika dat de politie niets doet en zelfs gezegd zou hebben ook niets te kunnen doen.


Op vrijdag 7 april 2017 gaan de overvallers naar boven waar Van Es in zijn slaapkamer wordt verrast. En dan begint een gruwelijke marteling die liefst vijf uur duurt en die hem uiteindelijk het leven kost.

Sergeant Sedibe, communicatieverantwoordelijke voor de politie in de provincie Mpumalanga, wijst de beschuldigingen van de hand. ,,De vrouw van het slachtoffer verkeert in shock en kan wellicht vandaag gehoord worden. Hetzelfde geldt voor de huisvriend. Ik kan u verzekeren dat we bovenop de zaak zitten. Dit is niet de eerste plaasmoord in de provincie. Om die reden werken we al geruime tijd samen met gespecialiseerde teams uit andere regio’s inzake criminaliteit in landelijke gebieden.” Erfaanvallen, in Zuid-Afrika ‘plaasmoorde’ genoemd, komen vaker voor en zijn vaak gericht op blanke boeren.

Pas op zeer schokkende beelden plaasmoorde boeren worden dood gemarteld of in stukken gehakt.
Klik op deze link en wacht heel even totdat de foto’s te zien zijn. http://www.teferic.de/video/2/video/Suid/xiitzh.html

Mocht u onder de berichten reclame zien, dat zijn de consequenties van het gebruiken van een gratis weblog.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s