Lange arm Nederland veroordeeld Johan Van Laarhoven.

Het lijkt onwerkelijk een land als Nederland die al zo zolang  het beschaafde landje wilt uitstralen aan de wereld.  Van wegen de zwarte bladzijden uit het historisch Nederlandse boek. En ook het Vredes Paleis heeft staan in Den Haag. In het belang van de mensen rechten in de wereld.

Heeft het voor elkaar gekregen een Nederlander via zijn lange arm te laten veroordelen in een derde wereld land. Zonder dat er bewijs is dat de Nederlander iets onwettigs zou hebben gedaan in Nederland!!!!!.

Begrijp het goed een Nederlander word veroordeeld in het land waar hij woont dus buiten Nederland. Ondanks het feit dat er geen bewijs is om hem in Nederland veroordeeld te krijgen. Het is schokkend en dood eng!!! Dat de Nederlandse overheid hier verantwoordelijk voor is. En deze onrechtmatige praktijken flagrant uitvoert.

Wie controleren wie als het om mensen schendingen gaat.

Het OM die een hoofdrol hierin speelt en in het verleden ook heeft gezegd dat ze alles er aan zullen doen om Van laarhoven te straffen is dus gelukt. Hun drijfveer om hem te veroordelen was volgens het OM belasting ontduiking.  Wat volgens zijn advocaat niet klopt. Is van laarhoven in een  hoger beroep kort geleden niet vrijgesproken maar heeft nu wel een lagere straf van 75 jaar gekregen. Dat betekend dat zijn werkelijke straf van 20 jaar niet is vermindert. De mensen rechten worden door Nederland  met de voeten betreden.

Waar andere Europese landen voor hun landgenoten er alles aan doen die in de problemen zijn geraakt in den vreemde terug te halen. Stopt Nederland zijn Nederlanders in erbarmelijke situatie voor 10 tallen jaren achter de tralies in het verre buitenland.

De Nederlandse overheid die mensen rechten schending internationaal altijd hoog heeft zitten.  En zich normaal sterk afkeert tegen onrechtmatige daden en onmenselijke straffen. Nu betreft het een Nederlander die door het Nederlands systeem in deze situaitie is gebracht. Gaat alle logica te buiten. Ook geef je hier als Nederland mee aan. Dat in het buitenland wonende Nederlanders met het thuisland geen enkele binding meer is. En dat Nederlanders vogelvrij zijn verklaard. Voorbeeld is deze stinkende onrechtmatige zaak. Dat is wat de Staat der Nederlanden hiermee uitstraalt.

Gaat van Laarhoven het zelfde lot als Otto Warmbier te gemoed wegens zijn gezondheid?

Deze zaak moet  opgepakt worden door de oppositie partijen. En de medewerkers van het OM moeten ter verantwoording geroepen worden in deze stinkende onrechtmatig handelende OM zaak. Die een Nederlander onmenselijk laat straffen in omstandigheden die extra gruwelijk te noemen zijn voor een mens uit Nederland Europa.

In Nederland zit ook een persoon vast in de gevangenis die voor levenslang is veroordeeld met zeer omstreden zwak  (bewijs) materiaal. Namelijk Hüseyin Baybaşin Klik op: https://onrecht.wordpress.com/2012/05/27/7524/

 

 

Advertenties

Een gedachte over “Lange arm Nederland veroordeeld Johan Van Laarhoven.

  1. Johan van Laarhoven blijkt als wietshop eigenaar een van de velen uit het drugscircuit te zijn. Een circuit dat wereldwijd de rechtsorde meedogenloos ontwricht. Dat gaat altijd ten kosten van vele mensenlevens: zowel binnen die drugshandel, als bij de miljarden drugsgebruikers, waarvan het drugscircuit de levens verpest!
    Mensen als Van Laarhoven weten dondersgoed, dat ze met vuur spelen. Als het dan een keer fout gaat, dan worden ze door de samenleving, of door hun drugs trawanten ter verantwoording geroepen. Dat risico heeft Johan doelbewust genomen en “Murphy” heeft ons al lang geleden geleerd dat, als er iets fout kan gaan, het ook een keer fout gaat!
    Jammer dan!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.