ODBned:Hoe lang is de houdbaarheids datum geldig voor democratie in Nederland?

Kan democratie zich zelf opdoeken in een komend tijds- gewricht?

Zal in Nederland in de toekomst een einde komen aan democratie.

Het is de vraag hoeveel immigranten en het nageslacht een democratie of een dictatuur koesteren. Kunnen zij een bepalende factor worden in de toekomst?

Als we een democratie 100 procent laten werken dan is het mogelijk dat er in Nederland een einde komt aan de liberale democratie. Dat is natuurlijk absoluut niet wenselijk. De Nederlandse democratie is natuurlijk niet echt realistisch en representatief te noemen. En zeker niet vanzelfsprekend meer in de toekomst, zoals het er nu naar uitziet.

Maar ondanks deze democratie niet realistisch is, moet het wel ”verdedigd” worden. “Zij” moet verdedigd worden tegen huidige antie democratische groeperingen die zich hier in Nederland bevinden. De vraag is hoeveel mensen zich gaan aansluiten in de toekomst.

Waarom moet de democratie beschermd worden?, er zijn in Nederland groepen minderheden die anti democratisch denken. Hun geloof belemmerd democratisch denken en om anders te zijn. En staat daardoor de democratie haaks in de weg in Nederland. En in de andere Europese landen. “Tot op heden nog zonder gevaar voor de democratie”.

Ze zijn zo geïndoctrineerd in het verleden in hun vaderland van generatie op generatie. Dat ze hun geloofsovertuigingen hoe ze moeten leven volgens hun geloof. Altijd zullen en moeten opvolgen!

Minderheden komen uit armoelanden waarvoor verkort, de “tijd” nagenoeg eeuwen stil heeft gestaan.

Deze groep gelovige brengen het extreme geloof weer over op hun kinderen, die in het Westen wonen zoals in Nederland. Het is voor deze groep mensen blijkbaar de enige manier om hun leven zo te leven. De Europese normen en waarden en die van Nederland, komen niet overeen met hun geloofs normen en waarden. Ze houden zich stijf vast aan hun eigen normen en waarden. Maar omdat men wel gebruik maakt van de Nederlandse democratie. En dus stemrecht hebben is er nu al een niet democratische partij door ontstaan.

Nederland is een niets aan de hand landje nog wel! Een landje die decennia lang in een diepe winterslaap verkeerd. En dus geen gevaar zien afkomen betreffende hun Vaderland. “Verdeeld” en niet nationalistisch is, laat staan op een goede manier. Terwijl er onder de minderheden van andere afkomst. Geboren buiten en in Nederland extreem nationalisten leven dat niet Nederland vertegenwoordigd.

De vrijheden die deze immigranten en hun kinderen die geboren zijn in Nederland hebben gekregen van de  Nederland Staat. Op de eerste plaats een Nederlands paspoort. Wat voor hun niet meer is dan een reisdocument, het recht van wonen en het hun even veel rechten geeft als de oorspronkelijke bevolking. Ieder ander volk zou door deze gelukkige omstandigheden die men heeft gekregen van een andere Natie zo snel mogelijk willen integreren. Maar deze minderheid van nu nog de minderheid groepen in Nederland willen dat kennelijk niet. En willen en kunnen ze mogelijk de democratie hier door aantasten in de toekomst. Dat zou het begin van het verval van een democratie kunnen betekenen.

Met de stukken plaatsen van de puzzel “het paard van Troje” is een begin gemaakt.

Goed beschouwd is het een kwestie van tijd. Dat er waarschijnlijk meer individuen onder de bevolking af willen van democratie. Het is dan een rekensom van hoeveel anders denkende die geen democratie willen, er bij komen in Nederland.

Afgezien van dat, is het de vraag hoeveel anders denkende in de toekomst in Nederland worden toegelaten. Hoe meer men toelaat, hoe meer en sneller de kans op het einde van een democratisch stelsel  in Nederland.

Je kunt je afvragen wat deze groep van deze minderheden nog meer willen? Dan het toestaan door Nederland hun afwijkende geloof dagelijks te mogen practiceren wat frictie geeft om te integreren en te functioneren en te werken in de Nederlandse maatschappij.

Je hoort een rechtsfilosoof tijdens een tv uitzending op 30 juli 2017 zeggen als de democratie gevaar loopt bijvoorbeeld door een politieke partij. Die dan verbannen zal worden uit de regering. Hij benadrukt dat het uitsluiten van een partij wel bepaald moet worden door een rechter. Klopt het dan, dat dit democratisch handelen is van een regering die de kiezers dus de bevolking vertegenwoordigd?

Of is het ondemocratisch. De bevolking bepaald uiteindelijk bij een echte democratie wat het word namelijk, een democratie of anders! De Nederlandse regering heeft al eerder nog maar kort geleden. De democratie geschonden, om een na de grootste partij van Nederland schaakmat te zetten. Met dit ondemocratisch besluit van de partijen zijn geen rechter en kiezers aan te pas gekomen.

Nederland een modern land moet een echte liberale realistisch en representatieve democratie worden. Nederland met zijn democratie, moet met het gevaar op de loer sterker uit de bus komen. Het roer moet om, een frisse nieuwe start met modern denkende mensen.  Die oude kliek heeft zijn tijd verspeeld. (Oude politici) maak plaats voor het tijds- gewricht het huidige tijdvak waarin we nu leven om veel belangrijke, beslissende gebeurtenissen te  nemen door realistiche politici voor een andere en betere toekomst dan jullie voor ogen hebben snel AUB.

Modern Nederland moet vooruitstrevend blijven. Want het door ontwikkelen van een volk. Mag niet belemmerd worden door immigranten en hun nageslacht. Die al tientallen jaren in Nederland wonen. En hun eigen ontwikkeling op gebied van samen gaan met het volk. Opleiding volgen als voorbereiding op een baan. En ook erg belangrijk andere defenities van socialiseren in de weg staan vanwegen bijvoorbeeld het leven leiden volgens hun eeuwen oude geloof overtuiging. En simpelweg meer macht willen vanwegen hun manier van leven voor hun geloof.

(Oude politici) U moet het zo zien dat regeren ook onder andere betekend. Dat je net zoals je een bedrijf leid gemaakte plannen steeds maar weer moet aanpassen. Om het bedrijf stabiel en gezond te houden. Anticiperen dus op gevaar en het behoud van het bedrijf. Dat moet altijd prioriteit nummer een zijn. Denk u allen eens een keer in het belang van Nederlanders en Vaderland maak plaats. Bron:ODB.ned

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.