ODBned: Het OM had zich nooit mogen mengen zaak Demmink.

thU1O22AOZ

Ministerie ter bescherming van ambtenaren en overheid.

OM partij in deze zaak!

Als men in Nederland een echt clean onderzoek had willen starten dan had het OM buitenspel gezet moeten worden. Het OM wat toch al een omstreden organisatie is geworden in de loop der jaren. Ook juist door deze zaak. Doet hun geloofwaardigheid tot nul reduceren. Met het verzoek aan de rechtbank. Te stoppen met de vervolging? tegen hun  ex  baas Demmink.

Er bestaan nu eenmaal slechte mensen op de wereld dus ook in bedrijven en overheidsinstellingen. Juist als OM heb je de verplichting tegen de maatschappij om je ministerie clean te houden. Doe je dat niet, zaai je op langer termijn oncontroleerbaarheid onder het volk.

De regering heeft het laten afweten. Dit verhaal Demmink is te groot om gerechtigheid te doen geschieden. Men heeft een veroordeling weten te voorkomen. Om verdere schade en openbaringen van foute betrokkenen te voorkomen.

Ja wel met veel omwegen, namelijk via het rechtelijke theater. En vooral met de vele jaren die het theater reeks geduurd heeft. Het is ziekmakend om te zien hoe men in Nederland om gaat met dit soort zaken. Waar foute misdadige functionarissen beschermt worden tot de dood. En de burger als strond verplet word.

Ja als er een clean onderzoek had plaats gevonden door een bedrijf die geen banden met regering en het OM had gehad. En een onafhankelijke rechter? En met het bewijs van de advocaat slachtoffers had deze zaak anders beoordeeld geworden.

Maar als je als ambtenaren buitensporige schandalige en criminele praktijken er op na houd in werktijd en daarbuiten. Is dat aanleiding voor regering en top ambtenarij omdat  binnenskamers te houden. Het is maar hoe je je gedraagt hoe crimineler, hoe meer je beschermd word. En houd het dus nooit op. Net zoals het koloniale verleden altijd is afgeschermd.

Het OM -politiek -beïnvloedbaar-Willekeur-OMslagerij keurd zijn eigen vlees- Corrupt. Overheids gedrochten ontwikkelen in de toekomst weerstand- Kweken voedingsbodem. Overheid witte boorden terroristen. Indoctrinatie houd uiteindelijk geen stand.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.