Een vrijwillige diaspora.

Een diaspora van mensen, richting westerse landen in de wereld.

Een vrijwillige diaspora van noord oost zuid en west Afrikanen komen die in de toekomst naar Europa? Het VN-migratiepact nodigt de migrant uit wel te komen. Het stimuleerd de Afrikanen zich te verspreiden in Europa de westerse wereld. Heeft het geven van miljarden euro’s aan ontwikkeling hulp decennia lang geen positief effect gehad voor de Afrikaanse mensen.

Het VN-migratiepact, een bedacht plan zorgt nu al voor een orkaan aan reactie namelijk direct om het oog. Je hoeft geen etnograaf te zijn die zich breed verdiept op het sociaal culturele vlak met een participerende observatie om in te zien dat een grote stroom islamitische Afrikanen uit alle delen van dat continent een grote impact zal hebben in de toekomst op de Europese bevolking. En zoals een etnograaf te maken heeft met epistemologisch denken, hebben op dit moment ook regerings- leiders die het verdrag moeten tekenen hun gegronde twijfel over inhoud en dus de consequentie van dat verdrag. 

Het is humaan van de westerse wereld om vluchtelingen te steunen. Maar is het grondgebied van Europa daar de oplossing voor.

Een diversiteit aan islamitische richtingen die al deze etnische groepen met verschillende islamitische geloofsovertuigingen met zich meebrengen naar Europa. Zorgen nu al voor meedogenlozen religieuse oorlogen in eigen gebieden in de islamitische wereld.

Wat zal er gebeuren als deze etnische groepen zich gaan vestigen in Europa in de toekomst. Europa kan er alleen maar naar raden. Het gevaar voor terroristische aanslagen die de etnische groepen in Europa in hun eigen (wereld) misschien zullen gaan plegen om macht naar zich toe te trekken. Zal dan mogelijk in de Europese landen plaats gaan vinden. En pluralisme daarmee uitgesloten is. Ervaring heeft doen inzien door de jaren heen dat er met vele islamieten geen match,- geen integratie tot stand is gekomen. Maar er ook mensen vanuit deze etnische groepen die al verschillende generaties in Nederland verblijven zich wel op groter schaal ontwikkelen. Maar dat is niet genoeg.

De vraag is waarom zetten de regeringen belasting geld in om etnische groepen binnen te halen waarvan je weet dat gros daarvan niet kunnen werken voor de Europeanen. Het zal de Nederlandse (kennis) economie, innovatieve slagkracht en concurrentie positie op geen enkele manier versterken. 

Dat kan alleen gebeuren als deze groepen direct inzetbaar zijn in de economie. Zolang dat niet het geval is. Breek je de zekerheid van de opgebouwde rechten van de burgers af. En dat mag nooit de bedoeling zijn. 

En dus de grootste groep migranten opgevangen zullen moeten worden. In plaats van werken en belasting betalen. Het probleem is dat bijvoorbeeld Nederland grote groepen etnische migranten niet financieel in hun levensbehoefte kunnen voorzien. Laat staan met de huidige woningnood ze van een woonhuis kunnen worden voorzien.

Zonder elementaire kennis of meer, en diploma’s en geen juiste werkervaring. Is het voor mensen die van een basaal nivo zijn. Zo goed als kansloos om een baan aangeboden te krijgen. En eenmaal in het land heb je de plicht ze te voorzien in hun levensbehoeften. Als men dit bindende pact steunt. Als dat zal gebeuren. Dan zal dit project wederom weer mislukken. En heel veel belasting geld gaat kosten.Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.