photo gepke van leef

Gepke de Leef 2014 in rolstoel na politiegeweld op 1 oktober 2013
Lees haar verslag
POLITIE WIL NIETS MET AANGIFTES DOEN
 En ik zal nooit opgeven….. de barbaren van politie Kennemerland moeten strafrechtelijk vervolgd gaan worden.
Wat ze met mij deden en nog doen doen ze ook anderen aan.

 U bent Verplicht aangifte te doen bij de politie als u getuige bent/kennis hebt van strafbare feiten.

29102014501

Maar politie regio Kennemerland weigert al sinds maart 2003 onderzoek te doen naar mijn gedane aangiften van bewijsbare strafbare feiten.
In de loop der jaren hebben burgers,advocaten en ik schriftelijke en mondeling aangiften gedaan van strafbare feiten waar ik slachtoffer van ben.

aangiftes compleet 2013

Maar ondanks dat je in Nederland verplicht bent aangifte te doen als je getuige of kennis hebt van strafbare feiten weigert politie haar werk te doen politie is verplicht om aangiftes op te nemen MAAR Ze zeggen dat zij uitmaken wie wel en niet strafrechtelijk vervolgd worden voor strafbare feiten. Mijn gedane aangiften lachen ze machts misbruikend weg met de mededeling: Wij hebben geen onderzoek gedaan na aanleiding van jouw gedane aangiften van strafbare feiten dus hebben wij ook geen strafbare feiten gevonden om te laten vervolgen.ook leugens door politie in de Media van: van Egmond.Evy Elschot en liesbeth Huyzer
12101980263

Mail burgemeester Theo weteringen 2008 betreft mijn aangiftes tegen Mark Marchand en Lieta de Bruin. En dan later liegen bij de rechtbank dat ik niet meewerkte an het doen van aangiften. En bizar beide aangifte heb ik ook schriftelijk gedaan maar niet schriftelijk ingetrokken. Ik heb ze nooit ingetrokken. Bij wet kan dan ook niet eens. alleen een O.v.J. kan seponeren

07112014747

Over dat de ombudsman Frank van Dooren mijn klachten ongegrond heeft verklaard ( heeft er van 2003 tot 2007 over gedaan) en dat daarmee de zaak is afgehandeld. De Ombudsman Frank van Dooren heeft ook niet al mijn klachten in behandeling genomen. En de ombudsman is daarbij geen rechtsorgaan,woorden van politie zelf toen de ombudsman de klachten over politiegeweld in Pijnacker gegrond verklaarde en politie naar de rechtbank en het Hof ging waar vrinden van hun zitten ( voormalig O.v.j’s )
die nu rechter zijn geworden en vonnis gaven dat het weer geen geweld door politie zou zijn geweest. Dus waarom worden mijn gedane aangiftes niet ter beoordeling voor de rechtbank gebracht wat zou horen in een rechtsstaat. Eerst naar politieklachten commissie die Mark Marchand niet eens verhoorde en toen naar Ombudsman die dus niet al mijn klachten in behandeling wilde nemen en toen weer terug naar politie.Proces (2003-2014) van jaren en ze hopen dat je dan je aangiften opgeeft
Dacht het niet dus!
Tis toch te gek voor woorden dat burgers die aangiften voor rechter willen krijgen de GGz op hun dak krijgen en die GGz die op zijn beurt dan weer middels misbruik van de BOPZ burgers zonder proces wil laten opsluiten en schadelijke zelfs dodelijke ECT mishandelingen wil gebruiken om zo het geheugen van rechtzoekende burgers wil beschadigen. En nog gekker het min van justitie heeft ECT mishandelingen goedgekeurd als medisch handelen.Ook is justitie de grootste inkoper van cellen binnen de GGz waarmee de GGz meer staat voor kamp voor politieke gevangen/rechtzoekende burgers.
gepke-dossier-40 bernt korps.

5 mrt 2007 oudhuis

Reactie Fred Roest: ” Als wij dus geen onderzoek doen naar jouw gedane aangiftes van strafbare feiten dan zullen we die strafbare feiten dus ook nooit vinden” hahahahaha.
burgemeester Theo Weterings van Haarlemmermeer en teamchef Haarl

gepke-dossier-36 4.860,00

Bewijsbaar onterecht in detentie op valse aangiften van Mark Marchand en Andre Kroes.Na 68 dagen onterecht in detentie naakt in isoleercellen Tia’s En heel bizar in deze zaak was Langendoen O.v.J. maar geen Langendoen als O.v.j. ingeschreven was dit dan de crimineel K.P. (klasje) Langendoen die klussie deed voor politie/OM?????? IRT I demmink Affaire en detective bureau wat hoofd inkomsten heeft uit opdrachten van politie en justitie en Klaasje die aangifte deed tegen Fred Teeven O.v.J. Amsterdam.
28102014431

iso scheveningen Geen recht op advocaat en in beperkingen strafgevangenis Scheveningen op valse aangiften van Politie Mark Marchand en Andre Kroes.

En daarna bij thuiskomst woning leeggeroofd,bedrijf kwijt en ook door letsel 100% arbeidsongeschikt door politiegeweld. En over camera beelden in politiecel Hoofddorp toen ik werd mishandeld en slachtoffer was van bruut vaginaal (onderzoek) door agentje Mark Marchand zat ik 5 dagen in voorarrest en politie Anne Marie Feije en O.v.J. Judith Hendriks beweren dat politie na 24 uur camera beelden mag vernietigen als zij vinden dat er niets op staat,noem dat maar niets.Beelden zouden moeten bewaard worden zodat burgers kunnen bewijzen dat ze zijn verkracht/mishandeld in politiecellen. Zat in voorarrest omdat jaja politie eerder mijn aangifte tegen VVD wethouder Alex Auer niet op wilde nemen,toen ik die corrupte wethouder zelf belde en hem de keus liet je laat mij en mij bedrijf met rust of ik kom jou opzoeken maakte politie daarvan zeer ernstige bedreiging.
Vroeg hun om aanhoudingsbevel maar dat hadden ze niet. Ik zat op de mat achter de deur en toen spoten ze opeens traangas door de brievenbus en sloegen mij de woning door. Jorgen Walman voorop.
Ze hadden zo’n haast met het wissen van de beelden dat ze mij later ook niet meer aansprakelijk konden stelen voor de schade: gebroken handboeien en ingeslagen luik van celdeur. Nee er stond niets op die beelden.

** fax klachten mr i. Bruggeman, klachten die dus niet in behandeling zijn genomen door Ombudsman Frank van Dooren

brug bing

* Derde keer onterecht vast en weer (aangever politieagent Mark Marchand) en later op verzoek OM vrijspraak en schadevergoeding voor onterechte detentie toegewezen.

brug 3

8 nov 2006 HD

**Politie Evy Elschot spreekt in media dat mijn klachten zijn afgewezen door ombudsman nee dus…. ze zijn niet behandeld door ombudsman en niet 1 van mijn gedane aangiftes is voor rechtbank gebracht en kunnen dus ook niet zijn afgewezen.Bij politie klachten commissie is Mark Marchand niet eens verhoord, was afwezig om ME training. ( papieren hierover zullen later worden toegevoegd evenals later smaad politierapport ombudsman Frank van Dooren.

Afb0978
Wim Koevoet voormalig Telegraaf boy die zonder mij op de hoogte te stellen en keus liet voor postadres mij in de basis administratie uitschreef met de mededeling vermist/buitenland nee ik woonde gewoon al meer als jaar voor politiebureau Hoofddorp.

07112014723

Ervenis kwestie ik ben hoofd erfgename maar bejaarde (verzorgster) Lieta de Bruin verpleeghuis Bornholm/Eykehove wordt nog steeds niet vervolgd voor haar misdaden. Waarom niet?

Klacht na niet opnemen naar o.a PG’s en vele andere instanties gestuurd maar die stuurde het weer terug naar politie Kennemerland en nog werden mijn gedane aangiftes niet in behandeling genomen.

college pg 2006 toen betue

betue 2007

FOTO”s Voor onterechte detentie,na onterechte detentie en sinds 2008 na 24 jaar (1984-2008) in zelfde woning te hebben gewoond zonder huurtoeslag maar door inkomsten verlies per 2006 door politiegeweld en spaarpotje leeg per januari 2008 toch nog steeds geen recht op huurtoeslag na aanvraag per 2008 en na drie maanden huurschuld woning uitgezet en dakloos en in rolstoel.

Ruim jaar voor politiebureau Hoofddorp in tentje gewoond wachtend op behandeling van gedane aangiften. Toen verbod gekregen en weer met fysiek geweld verwijderd en diefstal van alle spullen waarmee daklozen op straat mee moeten zien te overleven. Allerlei boete’s van kamperen na zonsondergang,wilplassen,niet voldoen bevel vordering voor duizenden euro’s via CJIB en OM beslag gelegd op WAO.
Afb0551
gepke-tentje-voor-bureau-a

Foto op 05-07-12 om 20.59 Foto op 24-05-12 om 09.40 Afb10102014 in rolstoel na politiegeweld 01 okt 2013

Heel bizar omdat ik bij mijn aangiften bewijsmateriaal van strafbare feiten heb toegevoegd,o.a. documenten,foto/video materiaal en beschik over getuigenverklaring die de strafbare feiten gepleegd door meerdere kunnen bevestigen.

*

486987_319456414800876_106088092_n Teamchef Andre Kroes.

ed h 82 O.v.J. Ed Hartjes

schneiders

O.v.J. Sacha Spoor met haar man Bernt Schneiders burgemeester Haarlem en korpsbeheerder politie Kennemerland. Sacha Spoor bracht als AG Hof Amsterdam vervalste strafblad en aangiftes voor de rechter om man Bernie een tweede ambtstermijn als burgemeester te kunnen garanderen wat ook deze Bernt Schneiders is schuldig aan: martelingen,verkrachting en onterechte detentie gijzelingen,diefstal,oplichting,laster smaad aanzetten tot geweld. samen met zijn vrinden van advocatenkantoor Smithuisen Winters en de Vries.
*

Foto’s B.R. Bob Visser bekend van gevangenis opleidingen in Irak( ja van die fotorolletjes)
483485_10152130318047316_1235427073_n
en het verduisteren van onderzoeken resultaten SOVA stichting onderzoek Velser Affaire 40/45 nu docent politieacademie. samen met Hulp O.v.j tje van Beenen

*27102014398

bob-visser-theo-weterings-bob-steensma-2009-2-26-9-4-2 Burgemeester Haarlemmermeer Theo Weterings en maatje van Fred Roest.( later naam)

Districtschef-Dhr.-M.Th_.M.-Marchand Michiel Marchand Opleiding o.a. FBI .

Janine vd Berg Janine vd Berg.

Hieronder de startlijst van mijn gedane schriftelijke aangiftes 2008 en de reactie van politie daarop in de media en bij de rechtbanken.
Politie maakt zich bewijsbaar schuldig aan valsheid in geschrifte en laster,smaad en belediging van burger in deze zaak. Dat de aangiftes zijn erkend o.a. door Michiel Marchand,Ron Oudhuis,Theo Weterings,Ronald vd Linde,Arjen Schut.
26102014382

Volgens de statistieken neemt politie/OM maar 5% van de de door burgers gedane aangiften in behandeling en politie brengt aangiften van haar eigen organisatie vaak middels valsheid in geschriften wel voor rechter die heel eng wat politie beweerd klakkeloos voor de waarheid aanneemt zonder dat het dus wettig en overtuigend bewezen is worden burgers veroordeeld op wat politie liegt.

google streetview 2008 Hoofdweg 800 Hoofddorp

*gepke-tentje-voor-bureau-a

Streetview 2009 Hoofdweg 800 Hoofddorp

*Afb0913

Streetview Juli 2014 Hoofdweg 800 Hoofddorp

*Afb1024
24102014325

En ik zal nooit opgeven…. de barbaren van politie Kennemerland moeten strafrechtelijk vervolgd gaan worden. Wat ze met mij deden en nog doen doen ze ook anderen aan.

Wettig en overtuigend te bewijzen schuldig aan strafbare feiten wetboek van strafrecht Nederland:

aangiftes zijn nog niet compleet op deze site zie aangifte 2013 kopie onderaan.

M.C.J. (Mark) Marchand Medewerker/hoofdagent politie regio Kennemerland Haarlem.

Afb0867

Art.131-opruiing
Art.132-Verspreiding van opruiende stukken
Art.134-bis.mislukte uitlokking
Art.138-huisvredebreuk
Art.140-deelnemen misdadige vereniging
Art.141-Gezamelijke openlijke geweldplegingen
Art.152-Uitdaging tot tweegevecht ( hij met dienst vuurwapen)
Art.188-Het doen van valse aangiften
Art.225-Valsheid in geschrifte
Art.239-Schennis van de eerbaarheid
Art.242-Verkrachting
Art.246-Feitelijke aanranding van de eerbaarheid
Art.261-Smaad en smaadschrift
Art.262-Laster
Art.266-Eenvoudige belediging
Art.268-Lasterlijke aanklacht
Art.282-vrijheidsberoving
Art.283-Schuld aan vrijheidsberoving
Art.285-Bedreiging met misdrijf
Art.300-Mishandeling
Art.301-Mishandelimg met voorbedachte rade
Art.308-Lichamelijk letsel door schuld
Art.309-Lichamelijk letsel door schuld gepleegd in ambt of beroep
Art.350.Zaakbeschadigingen
Art.426-bis Hinderlijk volgen

IK heb buiten aangifte bij politie tegen deze verkrachter Mark Marchand ( kreeg reactie van commissaris Marchand ,ook document van .Ook klacht ingediend bij de politie klachtencommissie= verslag va.Bij de Ombudsman waarop Marchand schriftelijke reageerde met ” de Leef riep zelf in mijn kut kom maar halen” = ook verslag/document van. Er zijn ook foto’s dat hij hinderlijk voor mijn woning/bedrijfspand/manege/sportschool staat/rijdt.

30102014553
30102014554
En politie maar liegen dat ik geen aangifte tegen Mark Marchand heb gedaan
30102014548
zie voor compleet vonnis C/15/205996/KG ZA 13-430.
Ook tijdens mijn onterechte detentie van 68 dagen in 2006 ging hij met ene klomp langs de deuren en probeerde mensen tegen mij op te zetten met laster en smaad ook die documenten zijn in mijn bezit gekomen. Ook zou ik na 68 dagen mijn woning niet meer mogen betreden op last van politie.
En Marchand liegen tegen rechter voormalig O.v.J P.C. Kortenhorst 02-02 2012 dat hij mij na 2003 uit de weg ging. Dus niet hij stalkte en lasterde mij dagelijks zelfs op sportschool en manege ging hij over mij lasteren en hinderlijk volgen. Zie pedosletje ressort story.

**

Lieta de Bruin halfzus zelfde biologische moeder maar niet zelfde biologische vader.Medewerkster Bornholm/Eykehove Hoofddorp. Waar mijn vader Tom de Leef sr onder verdachte omstandigheden is overleden. Mededaders Cees en Jeroen de Bruin Janeadamsstraat te Hoofddorp
later foto’s van dez Lieta,Cees en Jeroen de Bruin.

Art.135-Verzwijgen van voorgenomen en eerder gepleegde misdrijven
Art.138-Huisvredebreuk
Art.140-deelnenemen misdadige vereniging
Art.151-Wegmaken van lijken
Art.188-Het doen van valse aangiften
Art.190-Het beletten van lijkschouwing
art.193-Achterhouden van stukken,achterhouden van belang i.v.m. vervalsingen
Art.195-Uitoefening van recht ondanks ontzetting
Art.198-Onttrekking van zaken aan gelegd beslag
Art.201-brieven onttrekken aan post
Art.225-Valsheid in geschrifte
Art.227-Valse opgave in authentieke akte
Art.230-Vals getuigschrift
Art-255-In hulpeloze toestand brengen of laten
Art.261-Smaad en smaadschrift
Art.262-Laster
Art.266-Eenvoudige belediging
Art.270-Smaad jegens overledene
Art.283-schuld aan vrijheidsberoving
Art.289-Doodslag
Art.300-Mishandeling
Art.301-Mishandeling met voorbedachte rade
Art.307-Dood door schuld
Art.309-Lichamelijk letsel door schuld in ambt of beroep
Art.316-Diefstal tussen echtgenoten of naaste Familie
Art.321-Verduistering
Art.322-Verduistering in functie (beroep)
Art.324-Verduistering familie
Art.327-Bedrog in verzekeringsovereenkomst
Art.350-Zaakbeschadigingen
Art.421-Recidive bij misdrijven uit winstbejag ( 2002 Hazekamp verduisteringen)

Notariskantoor Schoenmakers Reijnen en TaKken ( nu sterel c.s. onderdeel v Os en ….) heeft (bewust) een grove fout gemaakt en deze Lieta de Bruin een erfrechtverklaring gegeven waarmee zij mijn vaders bankkluis heeft leeg geroofd en zijn bankrekeningen geplunderd.

 

 

**

Smithuijsen Winters en de Vries advocaten Hoofddorp/Haarlem
Notariskantoor Schoenmakers Rijenen en Takken (Sterel c.s.) boslaan 4  Hoofddorp

mr: Dick Wintersdick winters

Te toevallig om toevallig te zijn…. voorzitter van de raad van commissarissen Rabo bank,de bank waar mijn vaders kluis met documenten werd leeg gestolen. Advocaat Gemeente Haarlemmermeer.Voorzitter bestuur verpleeghuis Bornholm/Eykehove waar mijn vader een onnatuurlijke dood vond.

mr: Renate Busscher,J.Bol, Marianne Biezenaar, Schoenmakers,Geenehuizen,The,Schoenmakers

Art.133-Aanbieden van medeplichtigheid aan misdrijven
Art.135-Verzwijgen van voorgenomen misdrijven
Art.140-deelnemen misdadige vereniging
Art.151-Wegmaken van lijken
Art.189-Begunstigen van mede daders
Art.193-achterhouden van stukken,achterhouden van belang i.v.m vervalsing
Art.198-Onttrekken van zaken aan gelegd beslag
Art.225-valsheid in geschrifte
Art.227-Vals opgave in authentiek akte
Art.270-Smaad jegens overledene
Art.322-Verduistering in functie (beëdigd advocaat)
Art.421-recidive bij misdrijven uit winstbejag

* reactie Smithuijsen Winters en de Vries over mij in de Media/Advocatie
26102014371

26102014372

**

Ereburger Haarlemmermeer/VVD Alex Auer
Art.131-Opruiing
Art.132-Verspreiding van opruiende stukken (media)
Art.140-Deelnemen misdadige vereniging
Art.188-Het doen van valse aangifte of klacht
Art.225-Valsheid in geschrifte
Art.225-In hulpeloze toestand brengen of laten
Art.261-Smaad smaadschrift
Art.262-Laster
Art.266-Eenvoudige belediging
Art.283-Schuld aan vrijheidsberoving
Art.285-Bedreiging met misdrijf
Art.301-Mishandeling met voorbedachte rade
Art.308-Lichamelijk letsel door schuld
Art.309-Lichamelijk letsel door schuld in ambt of beroep
Art.322-Verduistering in functie gepleegd
Art.327-Bedrog in verzekeringsovereenkomst
Art.350-Zaakbeschadiging
Art.351-Beschadiging zaken van openbaar nut
Art.421-Recidive bij misdrijven uit winstbejag

**

Dick Mesman politiemedewerker politie regio Kennemerland
Art.131-opruiing
Art.132-Verspreiding van opruiende stukken
Art.134bis- Mislukte uitlokking
Art.137 C- Belediging bevolkingsgroep
Art.138-Huisvredebreuk
Art.140-Deelnemen misdadige vereniging
Art.141-Gezamenlijke openlijke geweldpleging
Art.152-Uitdaging twee gevecht
Art.188-Het doen van valse aangifte of klacht
Art.193-Achterhouden van stukken,achterhouden van belang i.v.m. vervalsing
Art.225-Valsheid in geschrifte
Art.230-Vals getuigschrift
Art.261-Smaad smaadschrift
Art.262-Laster
Art.266-Eenvoudige belediging
Art.283-Schuld aan vrijheidsberoving
Art.285-Bedreiging met misdrijf
Art.309-lichamelijk letsel door schuld in ambt of beroep
Art.350-Zaakbeschadiging

**

Steinis medewerker politie Kennemerland
Afb0957
Art.

Art.131-Opruiing
Art.140-Deelnemen misdadige vereniging
Art.188-Het doen van valse aangifte of klacht
Art.225-Valsheid in geschrifte
Art.261-smaad en smaadschrift
Art.266-Envoudige belediging
Art.283-Schuld aan vrijheidsberoving
Art.285-Bedreiging met misdrijf
Art.301-Mishadeling met voorbedachte rade
Art.309-Lichamelijk letsel door schuld in ambt of beroep

**

Stut medewerker politie regio Kennemerland

Art.140-Deelnemen misdadige vereniging
Art.283-Schuld aan vrijheidsberoving
Art.375-toelaten of mede plichtige aan misdrijven
Art.322-Verduistering in functie gepleegd

**

Brigadier Serkan medewerker politie regio kennemrland Haarlem (Ozcan/Kolemenoglu)
Art.140-Deelnemen misdadige vereniging
Art.225-Valsheid in geschrifte
Art.261-Smaad smaadschrift
Art.310-Diefstal
Art.350-Zaakbeschadiging

**

Anton Fokker medewerker politie regio Kennemerland
10388097_395699030570316_9068298259772446828_n
Art.131-Opruiing
Art.140-Deelnemen misdadige vereniging
Art.188-Het doen van valse aangifte of klacht
Art.225-Valsheid in geschrifte
Art.261-smaad smaadschrift

**

Jorgen Walman medewerker politie Kennemerland

1970817_257508611088457_2076710982_n
901748_135552106617442_1387244896_o

Art.131-Opruiing
Art.138-Huisvredebreuk
Art.140-Deelnemen misdadige vereniging
Art.188-Het doen van valse aangifte klacht
Art.225-Valsheid in geschrifte
Art.230-Vals getuigschrift
Art.261-Smaad smaadschrift
Art.283-schuld aan vrijheidsberoving
Art.301-Mishandelimg met voorbedachte rade
Art.309-Lichamelijk letsel door schuld in ambt of beroep
Art.350-Zaakbeschadiging

Danny Rodermond Medewerker politie Kennemerland
Afb0699
26102014389
Hij schreeuwde dus ” WIJ hebben in WOII 1 Jood te weinig vermoord te weten jouw vader hadden WIJ van jou ook geen last gehad” Mijn reactie i.v.m zijn korte nekkie en pootjes Nazismurf

nazismurf_by_TheBrave
Ik veroordeeld voor belediging van nazi in functie maar mijn aangiften tegen hem niet in behandeling genomen.

Art.131-Opruiing
Art.140-Deelnemen misdadige vereniging
Art.188-Het doen van valse klacht aangifte
Art.225-Valsheid in geschrifte
Art.230-Vals getuigschrift
Art.261-Smaad smaadschrift
Art.283-schuld aan vrijheidsberoving
Art.310-Diefstal

**

Johan Dubbeldam medewerker politie Kennemerland
12646901_634965349494958750 dubbel

Art.131-Opruiing
Art.140-Deelnemen misdadige vereniging
Art.188-Het doen van valse klacht aangifte
Art.225-Valsheid in geschrift
Art.-Vals getuigschrift
Art.285-Bedreiging met misdrijf (dienstwapen)

Art.

**

Vette BOA politiebureau Hoofddorp
624651156_5_UAYA
Art.131-Opruiing
Art.140-deelnemen aan misdadige vereniging
Art.225-Valsheid in geschrifte

**

Marja Tuk Koek politie Hoofddorp psycholieger Schoonoord te Voorhout.

17_1_9_Marja_Tuk_003

Politie heeft haar opdracht gegeven psychologisch dossier door haarlaten opstellen en voor rechter Rino Verpalen januari 2010 gebracht Ik zou het van Munchausen syndroom hebben. Deze (vrouw) is dus een oplichtster die ik kort een paar minuten heb ontmoet en daarna meteen aangifte tegen haar gedaan samen met anderen,maar politie Hoofddorp noemt haar schriftelijk een integer psychologe. Na 2008 heeft zij nog vele anderen slachtoffers gemaakt die voorkomen hadden kunnen worden als politie wat met aangiften had gedaan.

*26102014374

*Vonnis rechtbank buiten Noord Holland over deze TUK
26102014375

*26102014391

Art.131-Opruiing
Art.188-Het doen van valse aangifte klacht
Art.225-Vals getuigschrift

**

Robin Koelemeijer medewerker politie Kennemerland
Afb0872

Art.

**

Ronald van de Linde medewerker politie Kennemerland
ronald vd linde
Deze vd Linde beloofde aan rechter Ayal December 2008 dat mijn gedane aangiften in behandeling zouden worden genomen maar nu 2014 nog steeds niet ( staat in griffie verslag)

Art.

**

Fred Roest Medewerker politie Kennemerland
burgemeester Theo Weterings van Haarlemmermeer en teamchef Haarl

Art.

**

Arjen Schut Medewerker politie Kennemerland
arjen schut II

Art.

**

Ron Oudhuis Medewerker politie Kennemerland

26102014388
Deze Ron Oudhuis zit ook nog eens in een groep die slachtoffers van seksueel geweld/verkrachting zou moeten bij staan.
26102014353

Deze Ron Oudhuis is ook 1 van degenen die mijn aangifte Tegen verkrachter Mark Marchand bevestigen:
Aangifte contra de leef staat er duidelijk.
30102014554

Art.

**

Deurwaarder A.F. Damen Hoofddorp De Best en partners Hoofddorp

Belemmering medische zorg 6 juni 2014 Nieuwersluis.
beslaglegging op valsheid in geschrifte. Zijn reactie ik doe gewoon mijn werk.

Art.

**

GGZ Psyche-haters:Cecile Gijsbers van Wijk
IMG_0255
peter_hannema_02

Peter Hanneman
IMG_0255
<img

Linda Hartevelt- Ja mijn collega’s liegen over jou daar kan ik niets tegen doen.

Annette Horchner- R.I.P. Tom Weller.

Toon Rutgers- wat u is overkomen in politiecellen is de cultuur van politie,daar kunt u niets tegen doen.

Pam Starcke- Ja alles wat u zegt of wij vinden dat u zegt zal u leven lang tegen u gebruikt worden.

wie is Knol ? nooit ontmoet maar staat in dossier bijlmerbajes.
26102014350

Politie roept GGZ erbij omdat ze niets met mijn gedane aangiftes willen doen en die doet diagnose over wat politie over mij liegt. Deze Psyche-hater Peter Hanneman uit Overveen schreeuwt mij 15 minuten toe en geeft dan (zie document Rechtbank) diagnose dat ik dwangbehandeling moet hebben o.a. ECT en dwangdrugs omdat ik gefixeerd ben op het doen van aangifte omdat ik slachtoffer ben van strafbare feiten. wie is hier nu gek!

Art.

**

GGD Hoofddorp

Madalon Warnies- U vader kocht teveel overhemden en daarom heeft Lieta de Bruin hem gedwongen in beperking laten opnemen. Ja daarna heeft ze u vader bestolen als medewerkster van verpleeghuis Bornholm/Eykehove te Hoofddorp. Dat is normaal binnen deze instellingen.
KLomp, Groen.

Art.

**

Wicher Wedzinga
*wicher wedzinga
*26102014358
voormalig raadsheer die mij benaderde dat hij wel wetten en regels voor mij op papier zou zetten zodat ik zo mij gelijk/recht in de erfenis affaire kon bewijzen als hoofderfgename. Hij gaf zich bij Notaris kantoor telefonisch en schriftelijk uit als mijn advocaat en belangenbehartiger en eiste het financieel gedeelte van de erfenis op. Wedzinga is geen advocaat en stond op dat moment zelf onder curatele maar wist toch onder valse voorwendsel € uit mijn zak te trekken en heeft daar nooit iets voor gedaan. Dossier wat ik hem ter inzage gaf heeft hij afgegeven bij politie.

Art.

* email Wedzinga bewijs € van mij ontvangen
26102014357
*28102014423

Aangiften gedaan door advocaat die Michiel Marchand als warrig bestempelde en niet in behandeling wilde nemen. 2 keer met deze advocaat op afspraak bij politiebureau gemeld maar weggestuurd door rechercheur Ron Oudhuis. Die ook de brutale lef had om eerst onderhoud met mijn advocaat te eisen en toen leugens over mij vertelde en de advocate adviseerde mij niet bij te staan. Deze advocate wilde dat in rechtszaal getuigen maar mocht niet van rechters zijnde niet relevant.

26102014382

Later meer over de andere medewerkers van politie Kennemerland:

N.w. Munster,J.J.W. van der Weijden,J.F. Verschuren,H.A.M. Bakker, P.H.J. Vanetie, B.Geurts, L. Huisman, M.van Broeck, C.A. Koert, .. de Munck,E.Postuma,C.C. Ulder,L.Christie, S.J.M. Sprengers, B.Jansen,R.J.W. Kroeb, J.C. Toten, A.H. Kiewiet, J.J. Wollaarse, P. van der Laarse, E.L. Klaver, N. van Rijn, M. Kruiselbergen, M. Visser, M.Soeleman, M.W. Schuurman, B.C. Spee, R.W. Govers, M.J. van Veenendaal. M.Borst, A.J. Pannekoek. J.F. van der Hulst, B. van Eck, V.M. Korthof, B.C. mittertreiner.S.N. van Beusenkom, C.S.K. El Toukhy, R.L. Smak, A. Schut, A.van Kempen, A. Blankers,
H.Pathuis, A.M. Wijsman= Wijdzak, H. Heijstee, J. Brouwer, J.J.M. Maes, P.van der Vis, H. van Schaik,P.de Rooij, N. Spui, A. Betue, Aimee Koridon, J.Kreeft,Melis, M.th van Broek,Hessels……
31102014649
en was het deze schoft die mijn in rug aanviel in busje trok en mijn benen naar binnen schopte?
30102014579
En wat het deze politieagent mij rare mails stuurde?

Mijnkeer op keer verweer:” De waarheid Maar die dient het algemene belang niet”

13 11 13 RK CONCEPT MEMORIE VAN ANTWOORD (MvA) tevens incidenteel appel

Maar civiel kortgeding rechterlijk Vonnis 01 april 2014. Zonder dat ik getuigen heb mogen oproepen en zelf aanwezig heb mogen zijn om te bewijzen dat ik wel degelijk aangiften heb gedaan. Ook documenten/video materiaal daarover wilden de rechters niet inzien.

Uitspraak 12 maanden gijzeling Zaaknummer:SKG200.136.408/01 en zaaknummer rechtbank:C/15/205996/KGZA 13-430 tussen april 2014 september 2015 wanneer het de politie als civiel eiser uitkomt. Al 2 x 7 dagen gezeten in isoleer cellen waar ik naast het bed moest plassen omdat ik niet meer kan lopen, gelijk het niet kunnen aanpakken van eten en drinken bij cel deur. De belastingbetaler betaald voor deze civiele gijzeling.Ook geboeid door politie bureau heen gesleurd en op mijn knieën neer gegooid omdat ondanks dat de röntgen foto’s tijdens detentie zijn genomen politie schreeuwt jij mankeert niets. zie boven AMC 13 mei röntgen en belemmering van operatie door het niet toestaan van MRI die was aangevraagd door externe arts van Bijlmerbajes in overleg met artsen AMC na röntgen.

Afb1017

Afb0953

En dan nu een belangrijk politiebericht regio Kennemerland
hqdefault dhr uil fabel

Valsheid in geschrifte strafblad/schaduw dossier wat politie/OM over mij Gepke de Leef heeft samengesteld. ben benieuwd naar het digitale dossier opgemaakt door Ed Hartjes 1 van de O.v.J.’ die mij 68 dagen onder beperking liet gijzelen in 2006.

Klik op dossier voor inzage in het gehele straf/schaduw dossier over mij.

*schaduw dossier

Hieronder mijn reactie daarop en dus ook bewijsbaar valsheid in geschrifte door politie/OM.

parketnummer 15-030001-04 8 dagen gevangenisstraf maar bizar OM heeft later aangifte ingetrokken en schadevergoeding toegewezen voor onterechte detentie
*brug 3

14 september 2010 mishandeling die nooit heeft plaats gevonden geen slachtoffer/letsel/dokters verklaring. Maar dus zonder wettig en overtuigend bewijs veroordeeld voor zwaar mishandeling Cat 4.

Dit incident van 14 september 2010 stond de volgende dag in de media,maar niets over mishandeling. Enkel rumoer/overlast.In november 2011 hebben ze er bij rechtbank zware mishandeling van gemaakt. Nogmaals zonder wettig en overtuigend bewijs veroordeeld. Maar heel eng nu ik veroordeeld ben voor zwaar mishandeling CAT. 4 mag politie mij in de rug schieten als het hun uitkomt. Zie politie reglementen. Maar toen ik op 29 november 2011 werd aangehouden vertelde ze mij dus dat ik zat voor zware mishandeling. En weer in de media stond dat ik vier maanden detentie kreeg voor belediging en vernieling politiecel ook weer bizar want dat hadden ze al eender voor de rechter gebracht januari 2010 en die zijn toen door rechtbank verworpen omdat ik geen bewijsbare schade had aangericht in politiecellen

*Media over aanhouding 14 september 2010
26102014364

*24102014319

*Media verslag detentie 4 maanden november 2011.
26102014387
28102014445

lees hoe bizar aangiftes van politie waar ik eerder januari 2010 door rechters van ben vrijgesproken 10 nov 2011 opnieuw voor rechter gebracht.Raam ingooien 2009 die zaak was nog onder andere rechter en vonnis daarvan 02-020 2012 nog een keer voor veroordeeld. En nogmaals hoe bizar niets over zware mishandeling die ik tijdens detentie te horen kreeg en waarvoor verplicht met fysiek geweld DNA werd afgenomen in P.I. Zwolle. Dit noemt de politie creatieve aangiftes en de rechters nemen alles wat wij voorleggen zonder wettig en overtuigend bewezen voor de waarheid aan. citaat Michiel Marchand en Annemarie Fije. Vernielig politiecellen wat ook niet waar was sterker de cellen van de Koudehoorn waren al jaren afgekeurd door schade en vervuiling. En van politie bureau Hoofddorp ging het om een losliggende plank bankje die ik rechtop had gezet.

En bizar voor de onterechte detentie va 29 nov 2011 tot april 2012 schreef Burgemeester Theo weteringen nog in de media

24102014318

En toen zijn ze dus creatief/valse aangiftes gaan bedenken en werd ik zonder wettig en overtuigend bewijs ten onrechte veroordeeld voor 4 maanden cel. Breda,Amsterdam,Zwolle,Amsterdam.
Ging er zo in
29102014506

en zo kwam ik er uit
Foto op 24-05-12 om 09.40

Ben met spoed naar buiten de EU gebracht voor medische zorg anders zou ik het niet overleeft hebben.

foto Anne Marie Feije uit Heemstede27102014408 met Janine vd Berg

verpalen
O.v.J. Judith Hendriks

Afb1027

10 november 2010 vernieling Haarlem niet gepleegd en nooit voor veroordeeld dus wel?? nov 2011 maar die waren eerder al door rechter niet bewezen geacht.-= 2x veroordeeld voor zelfde feit.

16 december 2009 Haarlem mishandeling… nooit gepleegd en ook nooit voor veroordeeld.

26 juli 2011 vernieling mij ook onbekend weet alleen van schade raam huis en auto september 2009 janeadamstraat te Hoofddorp en heb toen na incident gewoon op politie gewacht omdat we toch de zelfde kant uit moesten, mijn tentje stond/ik woonde dus voor politiebureau maar mocht die nacht binnen slapen en werd de volgende morgen weer vrijgelaten. Lieta de bruin.

27 april 2008 t/m 01 mei 2008 vernieling vernieling Hoofddorp. Bizar zat toen voor politiebureau Hoofddorp 26 april 28 april 2008 had toen nog woning waar ik al 24 jaar in woonde maar zou die kwijt raken als politie niets met de door mij gedane aangiften zou doen. En bewijs daarvan is dat ze met leugens de GGz op mij afstuurde om mij zo te kunnen opbergen in gesloten inrichtin en van 28 april tot 02 mei IBS GGZ zuiderpoort IBS die zonder tussenkomst van rechter is opgeheven en waarvoor ik dus nog schadevergoeding tegoed heb van GGZ. Heb enkel paar keer binnen de gGz verbleven vanuit politiecel maar IBS nooit verlengd dus , sterker daar bestaat dus ook geen dossier over.Ik heb dus nooit echt binnen de GGz verbleven zoals politie en burgemeester Theo Weterings in de media beweren

22 mei 2006 overige aantasting persoonlijke integriteit ben benieuwd van wie .

Detentie 22-05-2006-06-08-2006 OM heeft aanklachten zelf ingetrokken en heb daarvoor schadevergoeding voor onterechte detentie ontvangen. zie document ook datums kloppen niet eens.
gepke-dossier-36 4.860,00

15 oktober 2005 bellen 112 ja klopt had de vraag waar kan ik aangifte doen, beslagname 2x GSM en huistelefoon.

17 november 2011 APV Bloemnedaal, stond bij psyche-hater Peter Hanneman voor de deur omdat hij bij RM aanvraag 1 die is afgewezen bewust leugens over mij had verteld en hij verschuilde zich met de woorden Ja maar de politie vertelde mij dat jij nooit gewerkt had en een onberekenbaar persoon was die aangifte wilde doen. Kon rechter 34 jaar administratie van loondienst/eigenbedrijf tonen.

Boete’s aansprakelijkheidsverzekering auto Skoda 36-DR-KG. Bizar ik had aangifte gedaan van diefstal van deze auto. Via RDW kwam ik er achter dat deze auto van mij waar ik 42.000 voor had betaald met hard werken was doorverkocht naar het buitenland politie bevestigde mij dat ook en had de grootste lol.

* document auto doorverkocht naar het buitenland.
26102014342

*26102014344

*26102014340

Wat betreft belediging,APV Hoofddorp zie waar politie agenten mij voor uitschelden en zwaar mishandelen. Om maar te zwijgen of de laster en smaad in de media door politie en Burgemeester.
Afb1017

En hoe zit het met de 7 dagen isoleer in Heerhugowaard juli 2009 en 7 dagen isoleer in Nieuwersluis december 2009 daarover niets in dit dossier. Enkel intimidatie/martelingen omdat ik eis dat mijn gedane aangiftes voor de rechter komen.

Rechters nemen dit valsheid in geschriften schaduwdossier/strafblad klakkeloos voor waar aan. Politie heeft het meeste 99% dus uit de duim gezogen en mijn verweer met documenten/getuigen dat dit document vals is wordt door rechter van tafel geveegd. In 2013 kreeg ik dus pas inzage in dit dossier.

En weer een Valsheid in geschrifte verbod want ik heb nooit iemand mishandeld en ook voor politie Hoofddorp geen burgers beledigd. Als ik s’nachts om de twee uur werd wakker geschopt door politieagenten heb ik wel terug gescholden dat ga ik niet ontkennen.
foto
foto

Na voor laatste zware mishandelingen door politie in politiebureau Hoofddorp 01 oktober 2013 moet ik nu aan beide knieën worden geopereerd en zit tot operaties in rolstoel omdat ik nu dus niet meer kan lopen. ( knieschijf,meniscus,kruisbanden en kraak been in beide knieën.
Afb1010
BSN in 2009 afgenomen,kan mij dus niet verzekeren of wat dan ook, na detenties steeds zo weer op straat gezet met de mededeling bij het leger des heils Haarlem kunnen ze je wel naar binnen tillen
23102014301
En veiligheid in de slaapzalen kunnen wij ook niet graderen omdat de meeste alcohol/drugsverslaafden zijn
slaaphoek haarlem

Eerder door politiegeweld 2006 al 100% arbeidsongeschikt geraakt,bedrijf en dus ook inkomsten kwijt
later gehele lijst met schade opgelopen door politiegeweld en corruptie.
fiets de met toebehoren door politie Hoofddorp in beslag werd genomen na ongeval met letsel kerstavond 2010 en ik zonder spullen om te kunnen overleven gedumpt werd bij bankje Statenbolwerk Haarlem met de mededeling hier woon jij. Was ziekenhuis uitgezet omdat ik niet verzekerd was.
27102014404
Afb0653
Afb0131
GGZ-ECT
Afb0952
nieuw wapen.

auto
tent kleding
etc

Beslag op WAO van 2008 t/m 2012 deels huurschuld 3 mnd was zonder huurtoeslag, ik had al 24 jaar geen huurtoeslag aangevraagd of ontvangen i.v.m goede inkomsten uit loondienst en eigen bedrijf.
beslag incl plus woekerkosten + rente deurwaarders en die van document OM onbekend waarvoor. Maar maandelijks bijna €200,00 beslag waardoor ik onvoldoende inkomsten had om mij een dak boven mijn hoofd te kunnen permitteren.

*l west beslag.

Detenties/gijzelingen 2014 ondanks letsel en niet kunnen lopen in isoleercellen zonder/met afgeplakte ramen
isoleercel

06 mei 05 juni 2014 Nieuwersluis/Zwolle/Amsterdam
06 juni 12 juni 2014 Nieuwersluis/Amsterdam
23 juni 30 juni 2014 Amsterdam
5 july door agent Wijdzak in ondergoed op parkeerplaats van Haarlemmermerse bos Paviljoenlaan gedumpt en de krukken werden achten mij aangegooid.

09 september 07.20 weer met geweld gearresteerd uit tent de Paviljeonlaan en met geweld over de vloeren van politiebureau gesleept en op mijn knieën in isoleercel Nieuwersluis gegooid waar met het ook nodig vond mijn benen nog een paar keer dubbel te vouwen ik gilde het uit van de pijn en bewakers en politie genoten echt van de martelingen. Directeur Nieuwersluis van Empt vertelde ook dat de camera beelden meteen werden vernietigd dus ik zou hahahaha echt geen poot hebben om op te staan om te kunnen klagen over deze zware mishandelingen. Naakt in cel geen eten en drinken aan kunnen pakken bij de celdeur en mijn laatste vocht in mijn lichaam moest ik naast het bed

09 september 23 september Nieuwersluis Amsterdam.
02december 09 december gijzeling Amsterdam Justitie vervoer had van politie Hoofddorp de opdracht gekregen mij te dumpen op paviljoen laan 1 te Hoofddorp. Maar vervoerders zagen daar vanaf omdat ze het bizar vonden mij in rolstoel te dumpen op lege parkeerplaats buiten de bebouwde kom en brachten mij naar NS station Hoofddorp vanwaar ik weer terug ben gegaan naar Hoofdweg 800 voor politiebureau Hoofddorp verder te wachten op behandeling van mijn aangiften gedaan schriftelijk va 2003.

Boete’s 2014 wildplassen € 140 pers stuk en vuurtje voor tent maken( niet eens door mij) € 370,-
Afb1011
Zijn verkeersovertredingen van gemaakt en beslag op WAO zou wel weer volgen. Maar WAO is stop gezet dus geen beslag, maar detenties/gijzelingen naakt in isoleercellen als mindervalide ondertussen.

29102014498
29102014446
29102014457
29102014450
29102014452
Gepke004
DSC03184
29102014502
29102014472
29102014475
291020144532012 gestolen jas etc.Afb0576
media_xl_177493Afb0135

Ander schrijven wat bwijst dat ik de waarheid spreek en alles heb geprobeerd
:26102014384
26102014355
28102014429
26102014383
26102014376
26102014373
26102014361
.

.En ja voor het eerst krijg ik iets voor de rechter van Staat Mw.mr. R Grimbergen. 21 oktober 2014 zou zitting zijn en u raad daags voor zitting uitgesteld zonder verdere mededelingen. Ging over laatste verbod voor politiebureau Hoofddorp. Wacht al sinds 2008 voor politiebureau Hoofddorp nog steeds op behandeling/door sturen naar rechter van mijn aangiften. Ben daarbij 01 april 2014 ten onrechte op valsheid in geschrifte door Nationale politie Regio Kennemerland Anne Marie Feije ook in civiele procedure veroordeeld tot 12 maanden gijzeling en wacht dus ook op gijzeling voor de deur van politie maar die dumpt mij met rolstoel in het bos. Dus weer politie houdt zich niet aan de wet nog aan het vonnis van de rechter wat ze zelf in Civiel kortgeding hebben aangevraagd en aangedrongen op gijzeling maar i.v.m. zwaar letsel door politiegeweld geven ze geen gehoor aan onherroepelijk vonnis van rechter want dan moeten ze ook de kosten van operaties betalen van het letsel wat ze mij bezorgd hebben. Ze zetten mij 10 November 2014 als ik weer voor politiebureau plaats neem in rolstoel om te wachten op gijzeling en behandeling van gedane aangiften liever weer met rolstoel in bos of elders en hopen dat ik zo verloeder en zo via de BOPZ levenslang (dus kort) weg geborgen ga worden.

Waarom rechtsstaat als er toch niet aan waarheidsvinding wordt gedaan en advocaten mogen liegen.

31102014643
Afb0878

Ton van Acht Nysingh Advocaten Arnhem
.
.31102014667
.
.
.
.
. Ik wil niet zo slecht worden als de Nederlandse politie Maar……. Heb er al een outfit voor! 🙂

476411_394229227288146_100001032154501_1240829_1166886214_o-2-1

.Gray-Wolf-15

eerder door mij en advocaat gedane aangiften. desnoods stuur ik ze op!

taliban duif
:aangiftes compleet 2013

Willen naait Maxima,Rutte naait de Minima
&

Afb0042

31 gedachtes over “DE ZAAK GEPKE DE LEEF.

 1. Maandag 20 februari 2017 weer rm zitting om mij via de bopz op teen sluiten in kib inforsa Amsterdam. Geen recht op operaties aan benen en polseniet maar dwang medicatie op mijn brein lam te leggen. Rechter chikowski. Chikowski.aanvraag gedaan Door paunaniem starcke in opdracht van politie. Jansstraat 81 Haarlem 15.15 uur.

   1. Pro-deo advocaten hebben er niet genoeg tijd voor en andere advocaten eisen eerst €20.000,- voorschot. Zaak is zo complex zeggen zij dan. Maar ik heb de waarheid aan mijn kant dus ik geef de moed niet op.

   1. Mijn Familie vaders kant Joods werkte tot 1940 voor koningshuis. Dus van die kant hoef ik niets te verwachten. Er worden ook nog steeds sinds 1942 2300 personen uit Hilversum vermist en die zijn niet teruggevonden in de Duitse dossiers.

   2. Waarom hoef je niets te verwachten als je familie voor het koningshuis heeft gewerkt. Blijkbaar was hij of zij geaccepteerd om daar te werken.Weet jij iemand die goed is in crowdfunding.

   3. De laatste link moet je openen en dan moet je op “start mijn dossier” klikken je moet je registreren dan krijg je een account en ontvang je via je e-mail login.

   4. Als je nu eens handmatig het adres inklopt op je toetsenboard misschien lukt het dan wel. Ik kan al de linken die ik je opgestuurd heb gewoon openen. Heb je trouwens iets ontvangen waar ze je vragen je e-mail te openen om iets te bevestigen bijvoorbeeld hebben hun een link naar je e-mailadres gestuurd en daar moet je dan opklikken. Een soort bevestiging. Weet je wat ik bedoel.

   5. Als het niet gaat lukken om de website te openen of niet kan inloggen.Neem dan contact op, vandaag of morgen en zeg dat je een zaak wild voorleggen. Groet Johan

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.