Geplaatst op december 14, 2015 door Blogbeheerder

Alarm U wordt Vergiftigd!
Ing. Ad van Rooij is al vele jaren een misstand op het spoor die wat hem betreft uitgeroepen mag worden tot het schandaal van de eeuw. Weinigen willen hem geloven, sommigen verklaren hem zelfs voor gek. Deze heer is vele jaren aan het strijden voor de Nederlandse burgers. Bekijk deze video’s nu eens voor u eigen bestwil. En luistert u aandachtig wat deze heer te vertellen heeft.

Zie hoe ‘klokkenluider’ Ing. Ad van Rooij stapje voor stapje kapot wordt gemaakt i.v.m. zijn strijd voor een schoon, gezond en rechtvaardig Nederland. Zie ook het bewijs dat zwaar chemisch afval wordt gedumpt in hout.
“Deze zaak” die Ing. Ad van Rooij openbaar heeft gemaakt, is het zoveelste bewijs dat de rechtstaat Nederland niet bestaat.

En het word steeds duidelijker transparanter door de jaren heen dat mensen, rechtzoekende in een persoonlijke situatie en rechtzoekende die strijden voor het belang van de bevolking door de Staat der Nederlanden systematisch afgebrand worden.

Als je te maken krijgt met lokale overheden, politie, rechters, OM en regering dan valt het kwartje en weet je uiteindelijk waar je mee te maken hebt. Het is met elkaar 1 grote georganiseerde Gang.

Burgers die eerder hun verhaal ervaringen annonceren op de weblog onrechtdatabankbureau.ned zullen gelijkenissen aantreffen betreffende het behandelen of juist niet behandelen van een zaak door de overheid. In alle twee gevallen trek je aan het kortste eind.
Het is voor u van belang deze 2 videos aandachtig te beluisteren.
Met deze 2de video verteld de heer Ad van Rooij waar het om te doen is.

Na het kijken van de video scroll dan even na beneden lees de reactie en geef uw commentaar.Odbned