ODBned: UWV meld vaker aangifte van geweld

Wat u te wachten staat van uw verzekering.

Nieuws

De fabriek het UWV meld vaker aangifte van geweld 

De ontwerper van dat onmenselijke UWV beleid ex-minister de Geus

Een fabriek waar de hoofd ingang open is maar eenmaal binnen alles naar de UWV afgesloten is. Bij de receptie moet je wachten tot je gevraagd word  binnen te komen. De ingang naar de fabriek word op afstand geopend. Het is een fabriek met een lopende band, waar mensen denkbeeldig vlak op liggen met hun medische historie richting “keuringsarts”.

Bij de “keuring arts” aangekomen word de band stopgezet voor een korte periode. Je wilt als patiënt vertellen wat je medisch probleem is. Het blijkt dan, tijdens dat gesprekje de arts opdat moment geen interesse heeft in je medische historie. De arts bagatelliseert je ziektebeeld.  De arts wuift het weg. De arts zegt vergeet je ziektebeeld ga toch gewoon aan het werk.

Dan volgt na het gesprek een body check, de “arts” klopt eens tegen je knie kijkt met een lantaarn in je ogen en start de lopende band weer. Richting uitgang. langs het kantoor van de arbeidsdeskundige die je toeschreeuwt  dat je niet in aanmerking komt voor een uitkering je mag het verder zelf uitzoeken. Je word de fabriek uitgekakt. De grove realiteit is dat je niet medische gekeurd word. Er word helemaal niet naar je ziekte beeld gekeken. Het UWV beleid spreekt van een beoordeling. Voor het recht op een uitkering. Een beoordeling over je medische historie door een UWV medewerker die geen arts is.

Beoordelen door en UWV medewerker die geen arts blijkt te zijn

Het UWV beoordelen? of patienten volgens de WIA arbeidsongeschikt bent en voor hoeveel procent. Dat laatste bepaalt of u recht heeft op een volledige uitkering, een gedeeltelijke uitkering of dat u helemaal geen recht heeft op een uitkering.

Om de mate van uw arbeidsongeschiktheid te beoordelen krijgt u dus twee gesprekken. Eerst hebt u een gesprek met de verzekeringsarts en vervolgens met de arbeidsdeskundige van het UWV.

Uiteindelijk krijgt u van het UWV een officiële beslissing die nergens op gebaseerd is over uw arbeids-(on)geschiktheid en over uw recht op een uitkering .

Waarom er meer geweld plaats vind in een UWV gebouw laat zich raden. ODBned

http://www.uwvreselijk.nl/

Een uitkeringsfabriek die niet uitkeert. Die mensen de straat op schopt. Het UWV die zich keert tegen de mensheid. Op een zeer schofterige meedogenloze manier met mensen met patiënten om gaat. Het UWV die er voor zorgt dat de ernst van de onherstelbare klachten toenemen. Het UWV die mensen met echte serieuze medische problemen goedkeurt. Je lichamelijk nog meer schade aanrichten dan je al hebt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.